Har du spørgsmål? Ring idag på
7487 1819

Hvis du har oplevet problemer med kloakken, står vi klar til at hjælpe dig med kloakering i Vojens, Haderslev eller Aabenraa omegn. Vi hjælper både private og erhvervskunder med kloakering, påtager opgaver i alle størrelser og rykker hurtigt ud. Tøv ikke med at give os et kald og få fikset dine kloakproblemer i dag.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at have en pålidelig og effektiv kloakløsning, der fungerer problemfrit og holder dit hjem eller virksomhed fri for kloakproblemer. Derfor er vi dedikerede til at levere den højeste kvalitet af kloakering til vores kunder.

Kontakt os i dag

Reparation og installation af kloaksystemer

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for kloakeringer, der dækker alt fra installation af nye kloaksystemer til reparation af eksisterende systemer. Vores erfarne og professionelle teknikere er udstyret med den nyeste teknologi og værktøjer for at sikre, at arbejdet udføres på den mest effektive og pålidelige måde.

Akut kloakering til en god pris

Vi forstår også, hvor vigtigt det er for dig at have en løsning, der passer til dit budget. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alle vores tjenester uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger altid for at give dig en fair og gennemsigtig pris, før vi begynder arbejdet.

Vi ved, at kloakproblemer kan opstå når som helst, derfor tilbyder vi også akut kloakservice, 24/7. Uanset om du har brug for hjælp med en kloakstop eller en større reparation, kan du altid stole på vores teknikere til at håndtere opgaven hurtigt og effektivt.

Vi står klar til at hjælpe dig med kloakering

Så hvis du har brug for vores hjælp med kloakering, så kontakt os i dag. Vores team af erfarne teknikere står klar til at hjælpe dig med hvad end problemet er.

Vi står altid klar ved telefonen +45 74 87 18 19 hvis du har en akut situation.

Alternativt, hvis du ikke har brug for akut hjælp, kan du også sende os en mail ved at skrive direkte til jtc@sladesign.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.


SLA Design - Diagonalvej 14A Gabøl, 6500 Vojens
Telefon: +45 74 87 18 19
jtc@sladesign.dk