Beplantning

I forbindelse med havetegningen, kan vi tilbyde at lave en planteliste til. Dette gør det meget nemt for dig at se hvorfor nogle panter vi foreslå og hvor de skal plantes i haven. Alle plante navne står på dansk og latinsk, med en kort beskrivelse af hver. Og med et lille billede med. SLA vil selvfølgelig gerne udføre plante arbejdet for dig, men med plantlisten i hånden, kan man faktisk rimeligt nemt selv gå i gang.

Vi tager altid hensyn til kundens behov. Er det en børnefamile, hvor der skal være plads og rum til legesteder, og hvor tiden ikke vil bruges på havearbejde. Eller er det til det mere modne par, der har tid og lyst til at gå i haven hver dag. Vi laver din have så den passer til dig og din familie.

Vi har desuden stor erfaring i plantning af Allétræer og rådgivning omkring pasning og valg af sorter.

Kontakt os

SLA Design

Hvem er vi?

Sønderjysk Landskab og Anlægsdesign - SLA - er et Profesionelt anlægsgartner firma, som ligger i Gabøl ved Vojens.

Vi har kvalificerede anlægsgartnere, og autoriserede kloakmestre ansat. Vi sætter en stor ære i at hver opgave udføres professionelt og afleveres efter kundens ønsker.

Men kvalitet behøver ikke at koste en formue - så det er med stor prisbevisthed at vi udarbejder et uforpligtende tilbud til vores kunder.