Har du spørgsmål? Ring idag på
7487 1819

Beplantning i Vojens, Haderslev og omegn

Vi tilbyder råd og hjælp til beplantning af alle slags

En smuk beplantning gør haven både skøn at se på og være i. Der kan være mange spørgsmål og overvejelser når haven skal beplantes, og derfor anbefaler vi at have en professionel anlægsgartner med på råd. I den forbindelse kan vi være behjælpelige med både råd og hjælp til dette. Vi tilbyder både beplantning af hele haven, græsplænen, terrassen, blomsterbede og meget andet. Er der tale om specifikke områder som for eksempel beplantning på skråning eller regler omkring beplantning ved skel, kan vi også rådgive omkring dette. Vi har stor erfaring i plantning af alt fra allétræer, planter, buske og stauder. Her kan vi samtidig tilbyde rådgivning omkring pasning og valg af sorter.

Vi kan derudover tilbyde en planteliste i forbindelse med udarbejdelse af en havetegning. Dette gør det meget nemt for dig, at se hvilke planter vi foreslår, og hvor de skal plantes i haven. Alle plantenavne står på dansk og latinsk, med en kort beskrivelse af hver, præcis hvor de skal plantes samt stykantal. Vi vil selvfølgelig gerne udføre plantearbejdet for dig, men med plantelisten i hånden, kan man faktisk rimeligt nemt selv gå i gang.

Læs mere om udarbejdelse og pris af havetegning her

Beplantningen skal passe til hvert et behov

Vi tager altid hensyn til jeres behov. Er det en børnefamilie, hvor der skal være plads og rum til legesteder, og hvor tiden ikke vil bruges på havearbejde. Eller er det til det mere modne par, der har tid og lyst til at gå i haven hver dag. Vi laver din have så den passer til dig og din familie.

Kontakt os for et godt tilbud på beplantning i Vojens, Haderslev eller omegn

Uanset om du kun ønsker vejledning eller at vi også skal udføre plantearbejdet for dig, så er vi behjælpelige. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


SLA Design - Diagonalvej 14A Gabøl, 6500 Vojens
Telefon: +45 74 87 18 19
jtc@sladesign.dk