Har du spørgsmål? Ring idag på
7487 1819

Haveanlæg i Vojens, Haderslev og omegn

Få et flot haveanlæg 

Vores speciale inden for haveanlæg er alle former for belægninger, så som: terrasser – også træterrasser- indkørsler og trapper i både beton og granit. Desuden har vi et stort kendskab til plantesammensætning, som er afgørende for at få et godt resultat når der skal laves plantebede i haven. Derudover har vi et samarbejde med bl.a Plantorama, som kan levere alt indenfor tilbehør til haven.

SLA tilbyder desuden vores kunder at få lavet en havetegning af vores havedesigner, som har arbejdet indenfor faget i 25 år. En havetegning er et virkeligt godt redskab, når man skal til at lave have og lægge belægninger. Uanset om det er til et nybygget hus, eller en gammel have som trænger til at bliver frisket op. Her kan vi sammen få snakket om, hvilke belægninger der passer bedst til huset og omgivelserne, samt få afklaret om der kun skal bruges beton fliser, eller om belægningerne skal brydes med natursten/fliser.

Skræddersyet efter dine ønsker

Langt de fleste af vores haveanlæg projekter har vi selv tegnet.
Stilmæssigt spænder vi meget bredt.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Den naturprægede have
 • Den romantiske have
 • Den japansk-inspirerede have

Vores projekter indeholder både:

 • Fliser- og naturstensarbejde, terrasser, indkørsler, støttemure o.l.
 • Alle mulige former for hegn. Raftehegn, riojern o.l.
 • Arbejde med vandbassiner, springvand og vandløb
 • Plantesalg og rådgivning til sammensætning af forskellige planter
 • Anlæg af græsplæner
 • Beskæring og topkapning
 • Rodfræsning
 • Udformning af havetegninger

Haveanlæg Pris

Arbejdet udføres til fast pris, der afgøres af opgavens kompliceringsgrad.
En typisk privathave med tilhørende planteliste ligger på omkring 4.000,00 kr. + moms.
En tegning uden planteliste ligger på omkring 3.000,00 kr. + moms.

Der er mange muligheder, men der er altid en som passer bedst, og da er det rart at have lidt professionelt assistance. Hvis man har brug for det, kan SLA også lave en planteliste, så man ikke køber og sætter planterne tilfældige steder. Det kan gå hen og blive en dyr omgang hvis man skal hente nye planter på planteskolen fordi man har sat dem de forkerte steder. For ikke at snakke om besværet.

Vi laver haveanlæg efter alle ønsker, skal det være: japansk stil, minimalistisk, romantisk, ældre- eller børnevenlig, eller måske bare en have til dig. Sidst, men ikke mindst, kan vi også tilbyde at vedligeholde haven med græsklipning og diverse havearbejde.

Kontakt os for et godt tilbud på haveanlæg i Haderslev, Vojens og omegn

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores medarbejder står til rådighed under hele processen – lige fra idéudvikling til udførelse. Kontakt os på telefon: 74871819


SLA Design - Diagonalvej 14A Gabøl, 6500 Vojens
Telefon: +45 74 87 18 19
jtc@sladesign.dk